Hvad kan behandles med hypnose?

Hypnosebehandlinger

hypnose mod stress

Følelser

Hypnose mod angst & panikangst

Angst og panikangst er en pludselig følelse af uro og frygt som kan få dig til at svede, føle sig anspændt og opleve pludselige hurtige hjerteslag. Oplever man gentagende gange angst, hvor denne følelse bliver ved med at komme igen, kan det have en negativ effekt på din dagligdag.

Præsentationsangst

Mange oplever at blive ramt af præsentationsangst eller angst for at tale i større forsamlinger. I forbindelse med at man sjældent har behov for at tale foran et publikum er det ret almindelig at man så oplever præsentationsangst. En følelse som effektivt kan behandles med hypnose.

Jalousi

Jalousi kan opstå af frygt for at miste sin partner til en anden. Selvfølgelig kan tanken være skræmmende, men når jalousien bliver en besættelse, kan det det være skadeligt for forholdet. Hypnosen hjælper dig med at stole på din partner, medmindre reelle beviser gør, at du ikke kan.

hypnose mod fobier

Stress

Stress kan opleves på forskellig vis når man føler sig presset. Meget stress kan være farligt for kroppen. Det er vigtigt at reagere på hurtigst mulig. Med hypnose brydes disse negative reaktioner ned, og giver underbevidstheden en mere sund måde at reagere på, når du føler dig presset.

Araknofobi

Frygten for edderkopper er en ret almindelig fobi. Man skal huske at ingen er født med frygt for edderkopper. Dette er i stedet udviklet med årene, og kan derfor fjernes igen. Hypnosen giver dig værktøjet til ikke at blive bange, men tage kontrollen og dæmpe frygten, når du ser en edderkop.

Flyskræk

Flyskræk en følelse mange kan relatere til. Her skaber sindet en angstfølelse, når den mener, at du er i fare. Hypnosen ændrer de negative tanker i forbindelse med at flyve til en mere positiv oplevelse, så du føler dig mere afslappet, rolig og bedre til at kontrollere din frygt for at flyve.

hypnose mod araknofobi

Højdeskræk

Højdeskræk en form for angst som er meget almindeligt. En følelse som kan opstå selvom du ikke er særlig højt oppe eller i en farlig situation. Hypnosen hjælper underbevidstheden med en række værktøjer, der gør at du bedre kan kontrollere frygten så du ikke længere bliver bange for højder.

Tandlægeskræk

Tandlægeskræk er en almindelig angstform som mange oplever i forskellig grad. Det er individuelt hvordan denne angst er opstået. Man kan f.eks. have en følelse af tandlægeskræk ved følelsen af ikke at have kontrol eller blot er bange for den smerte man frygter vil komme.

Eksamensangst

Hypnose er en effektiv metode til at fjerne eksamensangst og give dig en mere rolig sindstilstand når du er til eksamen. I stedet for at føle dig overvældet, vil du fyldes med selvsikkerhed og selvtillid, så eksamen i stedet følelse som en kamp du kan og vil vinde meget bedre end før.

Fobier

En forbi er en form for angstlidelse når du kommer i kontakt med fobien eller blot ved at tænke på fobien. Hypnose er et effektivt redskab til at behandle fobier, ved at påvirke underbevidstheden positivt mod at blive bange for noget reelt ikke udgør en fare for dig.

Symptomer

Tristhed

Alle kan opleve at være trist fra tid til anden. Men tristhed kan også vare ved og udvikle sig til dybere triste tanker. Her kan hypnose være en effektivt behandlingsform som hjælper dig med at bryde de negative tankemønstre ned og omdanne dem til positive tanker.

Søvnproblemer

En god nattesøvn er vigtig, men søvnproblemer er desværre ikke unormalt for mange at opleve. Tankemyldre og frygten for ikke at kunne falde i søvn om aftenen, forstærker effekten som gør at du ikke kan sove. Men netop søvnproblemer kan hypnose effektiv behandles ved at påvirke din underbevidsthed positivt til ikke længere at holde dig vågen med tankemyldre om aftenen.

hypnose mod søvnproblemer
hypnose mod rygestop

Afhængighed

Rygestop

At stoppe med at ryge er en stor udfordring, som ofte kræver lidt mere end bare viljestyrke. Rygestop igennem hypnose er en effektiv metode, hvor man påvirker underbevidstheden med positive tankemønstre og tilgange som bryder den negative adfærd der er forbundet med at ryge.

Vægttab

Hypnose mod vægttab hjælper med positivt at bryde usunde spisevaner. Ved at påvirke underbevidstheden til at ændre de negative spisevaner, udvikler du et sundere forhold til mad og gør det nemmere for dig at sige fra over for tanken om usund mad, slik og søde sager.

Diverse

Selvværd

Hypnose mod lavt selvværd gøres ved at påvirke underbevidstheden med positivt ændringsforslag og nedbryde de negative tanker du oplever. De negative opfattelser vi har af os selv får vi fra underbevidstheden, som forsøger at beskytte os, men på en ufordelagtigt måde der kan ændres.

hypnose lavt selvværd
Ønsker du at høre mere om hypnose?

Få en uforpligtende samtale