Om mig

Hypnotisør

Daniel Lange - hypnotisøren bag Hypnu.dk

hypnu.dk hypnose

Mit navn er Daniel, jeg er uddannet hypnotisør og har praktiseret dette professionelt siden jeg færdiggjorde min hypnoseuddannelse i 2021.  Min viden, interesse og erfaring går dog længere tilbage, for jeg har altid vidst, at jeg en dag gerne ville lære hypnose.

Som barn er jeg vokset op i en familie med hypnotisører og som 2. generations hypnotisør har faget derfor interesseret mig lige så længe jeg kan huske. Dette er en styrke for mig i min klink, da vi sammen har en stærk vidensdeling, som kan sikre en effektiv behandling hver gang.

I mine 30’er var jeg klar til at spring ud i at praktisere hypnose på et professionelt niveau. Jeg har nemlig også altid været klar over at, hypnosefaget kræver en hvis livserfaring og forståelse for mennesker og de situationer man går igennem livet med.

Udover at drive Hypnu.dk, har jeg også en Masteruddannelse fra Syddansk Universitet samt erfaring med ledelse, drift af virksomheder samt været bosat i udlandet.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, og håber at du er klar til at tage springet ud i at få det liv, som du ønsker, og til at få en bedre tilværelse med netop det du ønsker behandling for.

Certificeret Hypnotisør

Hos Hypnu.dk er målet at hjælpe dig til en bedre hverdag ved at skabe en positiv forandring igennem professionel online hypnosebehandling. Min baggrund som hypnotisør, samt mit hypnose certifikat, stammer fra hypnoseuddannelsen hos Jean Felix Hypnoseklinik etab. 1945.

Metoderne og teknikkerne som jeg bruger stammer derfor helt tilbage fra 1945 som igennem årene intensivt er blevet udviklet til det den er i dag. Dette har været grundstenen for hypnoseformen jeg praktiserer hos Hypnu.dk

Ønsket om at gøre en forskel

Hypnose er en anerkendt behandlingsform mod mange problemstillinger og dagligdagsudfordringer. Sammen finder vi frem til de bagvedliggende følelser eller reaktioner, der er årsag til det opståede problem og aktivt behandler det.

Her hos Hypnu.dk kan du f.eks. modtage:

  • Hypnose mod eksamensangst, flyskræk, tandlægeskræk og andre former for fobier og angst
  • Hypnose til vægttab, rygestop og mod neglebidning og andre vaneprægede negative mønstre
  • Hypnose for at opnå større selvtillid, bedre søvnmønster, mindre jalousi samt en lang række andre følelser.

Hypnosen handler om dig

Her hos Hypnu.dk vil hypnosen altid tage udgangspunkt i dig og i dine problematikker. Ingen mennesker er ens, og derfor er der heller ikke to behandlinger, der er det.

Hypnosen er noget, som du selv vælger, og der sker altså ikke noget magisk eller uforklarligt i processen. Du vil ikke ubevidst kunne ændre på ting, som du ikke selv ønsker og er villig til at ændre på.

Du er altid velkommen til at kontakte mig uforpligtende hvis du har spørgsmål eller andet, der vedrører hypnose. Jeg tilbyder altid en indledende samtale gratis.

Ønsker du at høre mere om hypnose?

Få en uforpligtende samtale