Bliv røgfri i dag

Rygestop

Hypnose mod rygestop

Der er ingen grund til at liste alle ulemperne op her ved rygning, for du kender dem sikkert allerede. Er du en af de mange tusinde danskere der ønsker at stoppe med at ryge, så er du landet det rigtige sted. Hypnose er nemlig et effektivt værktøj til et rygestop, hvad end du ønsker at stoppe af økonomiske grunde, eller af sundhedsmæssige årsager. 

Selv om du er bevidst om alle de negative konsekvenser ved at ryge, så er det utrolig svært at gennemføre et rygestop. Rygning handler nemlig ikke om rationelle beslutninger, men om underbevidste vaner og tanker som du ikke selv kan ændre. 

Hypnose er en omprogrammering af de mønstre og ubevidste handlinger som du foretager dig, og derfor har langt de fleste rygere stor succes med hypnose mod rygestop.

Hvad er hypnose mod rygestop?

Hypnose mod rygestop er en effektiv behandling, der går ind og fjerner de bagvedliggende årsager til dit behov for at ryge.

Måske tror du at du har brug for at ryge fordi du er afhængig af nikotinen, men hvis du tænker over det, så kan du jo fint sove en nat igennem uden at vågne op pga. rygetrang.

Rygning skyldes lige så ofte vaner, og at du føler dig overbevist om at rygning får dig til at slappe af, geare ned, eller undgå nogle negative følelser. 

Hvordan kan hypnose hjælpe mod rygestop?

I hypnose bliver din underbevidsthed meget modtagelig overfor ændringer, og mens du er i en såkaldt trance, bliver de negative mønstre og den dårlige adfærd erstattet med positive tiltag der gør at du ikke længere vil føle behov for at ryge. 

Hypnose mod rygestop fjerner den forkerte opfattelse der er blevet skabt af at cigaretterne er noget du har brug for, og du genvinder dermed kontrollen. 

Et rygestop med hypnose er hurtigt og effektivt og fjerner behovet for at ryge.

5 gode råd når du stopper med at ryge

Her får du fem gode råd til, hvad du kan gøre, når du stopper med at ryge. Én ting er nemlig at stoppe – en helt anden ting er at vedholde rygestoppet. 

hypnose mod rygestop

1. Husk på hvorfor du stoppede

Mind dig selv om, hvad der motiverede dig til at stoppe. Gjorde du det for økonomien? Eller var der for dit helbreds skyld? Mind dig selv om din drivkraft.

2. Spar penge sammen til forkælelse

Med et rygestop sparer du hurtig rigtig mange penge! Hvorfor ikke bruge de penge på noget lækkert til dig selv? Tillad dig selv at fejre dine fremskridt med masser af forkælelse.

3. Hold dig beskæftiget

Distraher dig selv og kom på andre tanker. Start en ny hobby, fokuser på træning eller gå lange ture for at holde dig selv i gang.

4. Dyrk motion

Rygestop kan gøre dig rastløs og give uro i kroppen. Træk i skoene og løb en tur eller smut ned i fitnesscenteret, og fokuser på din sundhed.

5. Fortæl det til bekendte

Rygestop bliver nemmere, hvis du vælger at fortælle familie og venner, at du er i gang med at stoppe. Det giver motivation til at fortsætte, når du taler åbent om det.

Problem
Online hypnose
Du ønsker hypnose

Du døjer måske med et problem som du har hørt kan løses med hypnose. Det kan være rygestop, vægttab, eksamensangst osv.

Undersøger
Online hypnose
Du er landet her

Du googler mulighederne og lander her på siden. Der findes mange hypnotisører men ønsker et samarbejde med mig

Hypnose
Online hypnose
Du kontakter mig

Du kontakter mig og hvis jeg mener at jeg kan hjælpe, så mener jeg at vi kan fjerne dine symptomer helt fra dig

Løsning
Online hypnose
Hypnose via computeren

Vi aftaler en tid som passer dig til sessionen. Hypnosen foregår nemt og online via din telefon eller computer

Ønsker du at høre mere om hypnose?

Få en uforpligtende samtale