Bange for at gå til tandlæge

Tandlægeskræk

Hypnose mod tandlægeskræk

Det er de færreste af os der glæder os til et besøg i tandlægestolen, men hvis du direkte undgår tandlæger, eller kun lige kommer igennem det årlige eftersyn med svedige håndflader, rysteture, risici for at besvime, og daglige mareridt før og efter, så er det på tide at få gjort noget ved det. 

Dårlige tænder går nemlig også ud over din livskvalitet, og det er ærgerligt når tandlægeskræk nemt kan overvindes med hypnose. Hypnose mod tandlægeskræk handler om at behandle det der gør dig ubehageligt tilpas når du besøger, eller tænker på at besøge tandlægen.

For nogen er det hele tandlægebesøget, mens det for andre kun omhandler specifikke ting som f.eks. at få boret hul, at ligge i stolen, lydene, lugten eller noget helt andet. Hypnosen erstatter denne angst med gode følelser.

Hvad er hypnose mod tandlægeskræk?

Når hypnose kan hjælpe med tandlægeskræk, så er det fordi tandlægeskræk faktisk er noget der er kunstigt indlært.

Det er så at sige hjernen der har fejlfortolket nogle signaler og vurderet dem som farlige.

Med hypnose kan man tilgå underbevidstheden direkte, og omprogrammere disse tanker. Derfor er hypnose mod tandlægeskræk hurtigt og effektivt, og virker ofte efter kun få behandlinger.

Hypnose mod tandlægeskræk virker også selvom du ikke ved hvorfor den er opstået.

Hvordan kan hypnose hjælpe mod tandlægeskræk?

Tandlægeskræk bunder ofte i tidligere dårlige erfaringer fra tandlægestolen. Et tandlægebesøg kan både være dyrt og smertefuldt, derfor laver vores hjerne en naturlig kobling der skal prøve at beskytte os mod dette.
For nogle bliver det desværre til en irrationel angst.


Hypnosen går simpelthen ind og omprogrammerer den kobling der er lavet mellem tandlægebesøg og “fare” så du igen kan genfinde modet til at besøge tandlægestolen, ved at erstatte de negative tanker med positive tanker og gode tanker, om at det at gå til tandlæge.

5 gode råd til at undgå tandlægeskræk

Tandlægeskræk er sammen med højdeskrækken en af de hyppigste skrækfornemmelser, vi mennesker oplever i vores daglige liv. Og skrækken hjælper selvfølgelig ikke på tandlægebesøget. Derfor kommer vi med 5 gode råd til at slippe af med tandlægeskræk. 

Tandlægeskræk hypnose

1. Find en tandlæge, du føler dig tryg hos, og tal med tandlægen om din angst 

At være i trygge hænder sænker angsten, som ellers kan opstå i ventesalen. Du kender tandlægen, I har en god relation, og han/hun er måske bevidst om din skræk. 

2. Det er OK at sige fra og spørge om pauser 

Tandlægen kan have en travl dag. Men de har aldrig for travlt til, at det skal koste på din trivsel. Tandlægerne ønsker også en god oplevelse for dig

3. Spørg din tandlæge, hvad der skal ske forinden 

Hvis patienten ved, hvad der kommer til at foregå fra start til slut, kan angsten mindskes. Det oplever flere patienter. 

4. Tag en person med, som du stoler på 

De trygge rammer hjælper skræmte tanker ned på jorden igen. Tag en ven eller familiemedlem med som kan holde humøret oppe sammen med dig

5. Hør musik under behandlingen til at slappe af med 

En afledt hjerne har sværere ved at gå i panik eller opleve ubehag. Har du musik på din playliste, du kan gå i zen-mode til, så afspil det. 

Problem
Online hypnose
Du ønsker hypnose

Du døjer måske med et problem som du har hørt kan løses med hypnose. Det kan være rygestop, vægttab, eksamensangst osv.

Undersøger
Online hypnose
Du er landet her

Du googler mulighederne og lander her på siden. Der findes mange hypnotisører men ønsker et samarbejde med mig

Hypnose
Online hypnose
Du kontakter mig

Du kontakter mig og hvis jeg mener at jeg kan hjælpe, så mener jeg at vi kan fjerne dine symptomer helt fra dig

Løsning
Online hypnose
Hypnose via computeren

Vi aftaler en tid som passer dig til sessionen. Hypnosen foregår nemt og online via din telefon eller computer

Ønsker du at høre mere om hypnose?

Få en uforpligtende samtale