Få et sundere liv

Vægttab

Hypnose mod vægttab

Hvis du er landet her på siden, så er det sikkert ikke første gang du har forsøgt at tabe dig, men det kan blive den sidste. Hypnose er nemlig et effektivt værktøj når du ønsker at komme af med overflødig vægt.
Det kan være svært at tabe sig, men med hypnose mod vægttab kan være en effektiv vej til et varigt vægttab.

Hypnose mod vægttab er ikke en mirakelkur med et fingerknips, men derimod en effektiv hypnosetilstand, hvor vi kan gå ind og fjerne din trang til usunde spisevaner eller styrke din motivation til at dyrke motion, og dermed skabe en stærk basis for dit vægttab.

Hvad er hypnose mod vægttab?

Der findes ikke kun en opskrift på et vægttab, der findes mange. Under hypnosen arbejdes der med de ting og de problemstillinger der gør at du i dag er overvægtig.

Den store forskel på en kur og et vægttab med hypnose er at på en kur der handler det om viljestyrke og en masse fravalg så du hele tiden skal fastholde de gode vaner.

Med hypnose mod vægttab kommer de gode valg helt af sig selv, fordi du har fået ændret i de tankemønstre og i den adfærd der har skabt din overvægt.

Hvordan kan hypnose hjælpe mod vægttab?

At hypnose kan hjælpe dig hen mod et vægttab er ikke hokus pokus, selvom det måske kunne lyde sådan, men ved at ændre negative vaner og tankemønstre i dit ubevidste sind et det et meget effektivt værktøj som gør at du ikke har samme lyst til usundt mad, slik og sukker. Eller en styrket lyst til at dyrke motion.

Vil du gerne tabe dig, og ønsker du et varigt resultat, uden at skulle lide afsavn eller hele tiden slide på din viljestyrke, så kontakt mig i dag og få en uforpligtende samtale.

5 gode råd når du ønsker at tabe dig

Hvis du ikke er helt tilfreds med din fysiske form, ønsker du muligvis at tabe dig. I så fald har jeg samlet fem gode råd til dig om, hvordan du kan opnå et godt vægttab.

hypnose mod vægttab

1. Planlæg aktive weekender

Hvis du gerne vil opnå et vægttab, kan det være en god idé at planlægge aktive weekender. Ofte har mennesker tendens til bare at flade ud på sofaen i weekenden. Planlæg i stedet en udflugt, hvor du kan få brugt noget energi.

2. Cykle til og fra arbejde

Tag cyklen til og fra arbejde, og lad bilen stå i carporten. Det er nem og praktisk motion, der ikke kræver for meget af dig.

3. Spis mindre med en frokosttallerken

Brug en frokosttallerken til måltiderne og til aftensmaden. Det er nemmere at øse en mindre portion mad op, når din tallerken ikke er så stor. Husk, man siger at man spiser med øjnene

4. Vær tålmodig

Det tager tid at få resultater. Husk derfor at være tålmodig under hele processen. Det bedste vægttab er livstilsændringen – og det er en lang proces.

5. Du styrer helt selv, hvad du indtager

Husk, at det er dig selv, der bestemmer, hvad du indtager. Træf derfor ét godt og sundt valg ad gangen.

Problem
Online hypnose
Du ønsker hypnose

Du døjer måske med et problem som du har hørt kan løses med hypnose. Det kan være rygestop, vægttab, eksamensangst osv.

Undersøger
Online hypnose
Du er landet her

Du googler mulighederne og lander her på siden. Der findes mange hypnotisører men ønsker et samarbejde med mig

Hypnose
Online hypnose
Du kontakter mig

Du kontakter mig og hvis jeg mener at jeg kan hjælpe, så mener jeg at vi kan fjerne dine symptomer helt fra dig

Løsning
Online hypnose
Hypnose via computeren

Vi aftaler en tid som passer dig til sessionen. Hypnosen foregår nemt og online via din telefon eller computer

Ønsker du at høre mere om hypnose?

Få en uforpligtende samtale